VÁSÁROLJ JEGYET AZ EURÓPA-BAJNOKSÁGRA! – 2022-es férfi kézilabda-Európa-bajnokság

VÁSÁROLJ JEGYET AZ EURÓPA-BAJNOKSÁGRA!

Az Európa-bajnokságra több szakaszban lehet jegyeket és bérleteket vásárolni. A napijegyeken kívül a helyszínekre és a torna különböző szakaszaira vonatkozó bérleteket kínáljuk a szurkolóknak.

A 2021 januárjában induló első értékesítési szakaszban az Európa-bajnokság nyitónapjára, egyben a Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnok avatójára váltható napijegy, ezen kívül bérlet vásárolható a budapesti csoportkörre, a torna végjátékára, valamint az összes, Budapesten rendezendő mérkőzésre.

2021 májusában elindult a szegedi és debreceni csoportbérletek értékesítése, ősztől pedig napijegyek vásárlására nyílik lehetőség.

JEGYTÍPUSOK

NAPIJEGY
Az adott napon, az adott helyszínen lejátszott összes mérkőzésre érvényes, fix ülőhelyre szóló jegy. A jegy többszöri belépésre jogosít fel az adott napon az első alkalommal kapott pecséttel.

BÉRLET
Az adott tornaszakasz (csoportmérkőzések vagy középdöntő vagy döntőszakasz) egy adott helyszínének összes mérkőzésére érvényes, fix ülőhelyre szóló bérlet. A bérlet többszöri belépésre jogosít fel az első alkalommal kapott karszalaggal, valamint a telefonos applikáció segítségével.

ARÉNABÉRLET
A Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnokban megrendezett összes Európa-bajnoki mérkőzésre érvényes, fix ülőhelyre szóló bérlet. A bérlet többszöri belépésre jogosít fel az első alkalommal kapott karszalaggal, valamint a telefonos applikáció segítségével.

JEGYKATEGÓRIÁK
Az Európa-bajnokság mindhárom magyarországi helyszínén, így a Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnokban, a Pick Arénában és a Főnix Csarnokban is négy árkategória közül lehet jegyet és bérletet választani, az arénában való elhelyezkedéshez igazodva.

BUDAPEST CSOPORTKÖR BÉRLET

Az Európa-bajnokság budapesti csoportkörének összes mérkőzését meg lehet tekinteni ezzel a bérlettel, benne a magyar válogatott valamennyi mérkőzésével.
A bérlet belépésre jogosít a budapesti csoportkörre, január 13. és 18. között, valamint a január 13-i nyitónapra.
A csoport résztvevő csapatai: Portugália, Magyarország, Izland, Hollandia

DEBRECEN CSOPORTKÖR BÉRLET

Az Európa-bajnokság debreceni csoportkörének összes mérkőzését (hat találkozót) meg lehet tekinteni ezzel a bérlettel.
A bérlet belépésre jogosít a debreceni csoportkörre, január 13. és 17. között.
A csoport résztvevő csapatai: Szlovénia, Dánia, Észak-Macedónia, Montenegró

SZEGED CSOPORTKÖR BÉRLET

Az Európa-bajnokság szegedi csoportkörének összes mérkőzését (hat találkozót) meg lehet tekinteni ezzel a bérlettel.
A bérlet belépésre jogosít a szegedi csoportkörre, január 13. és 17. között.

A csoport résztvevő csapatai: Horvátország, Szerbia, Franciaország, Ukrajna

NYITÓNAP – NAPIJEGY

Az Európa-bajnokság nyitónapján a házigazda magyar válogatott avatja fel a tornára épült, 20 ezer fő befogadására alkalmas Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnokot. A mérkőzésen túl extra programok és showelemek egészítik ki az egész napos sportélményt.
A jegy belépésre jogosít a január 13-i budapesti nyitónapra.

FINAL WEEKEND BÉRLET

Az Európa-bajnokság legizgalmasabb szakaszára, a döntő hétvégére szóló bérlet, az 5. helyért vívott találkozóval, a két elődöntővel, a bronzmérkőzéssel és a döntővel.
A bérlet belépésre jogosít a Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnokba, január 28-ára és 30-ára.

BUDAPESTI MULTIFUNKCIONÁLIS SPORTCSARNOK BÉRLET


A Budapest Aréna összes találkozóját meg lehet tekinteni ezzel a bérlettel, így a csoportkör, a középdöntők és a döntők mérkőzéseit.
A bérlet általános belépésre jogosít a budapesti helyszínre január 13. és 30. között.

KEDVEZMÉNYES JEGY- ÉS BÉRLETTÍPUSOK:

EGYÉNI KEDVEZMÉNYEK:

0-3 évesek:
A 3 éves vagy annál fiatalabb gyermekek ingyenesen látogathatják az Európa-bajnokság mérkőzéseit, számukra nem lesz fix ülőhely kijelölve az arénákban.

4-18 évesek:
A 4 és 18 év közötti szurkolók 25 százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak jegyet az Európa-bajnokság mérkőzéseire.

65 éven felüliek:
A 65 éven felüliek 25 százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak jegyet az Európa-bajnokság mérkőzéseire.

Mozgássérültek:
A mozgáskorlátozottak számára a teljes árú jegyet vásárló kötelező kísérőszeméllyel ingyenes a belépés az Európa-bajnokságra. A vásárlásnál szükség van a regisztrációs kártya bemutatására.

CSOPORTOS KEDVEZMÉNYEK:
Családi jegy, bérlet
A napijegyeknél, valamint a bérleteknél választható kedvezményes lehetőség 2 felnőtt és 2 gyermek (4-16 évesek) számára. A családi jegy ára három napijegy vagy bérlet árának felel meg.
Jegyek