LEGYÉL TE A KÖVETKEZŐ BAJNOK! – 2022-es férfi kézilabda-Európa-bajnokság

LEGYÉL TE A KÖVETKEZŐ BAJNOK!

Csapatépítésés közösségformálás az olimpia jegyében. Ezt kínáljuk aktivitásunk során, 12-16éves, igazolt sportolók számára.

Tudjuk, hogy mindannyian álmodoznak arról (miért is ne tennék), hogy egyszer ottlesznek az olimpián és felállhatnak a dobogóra. Programunk során azt mutatjuk be, milyen események, állomások vezetnek el egy sportolót a kvalifikációtól kezdve az akkreditáción át az eredményhirdetésig, vagy akár a dobogólegmagasabb fokáig. Mindebben a Watch Games. See More. interaktív élményparkja segít nekünk, amivel sportklubokba, táborokba, ifjúsági események helyszínére látogatunk el.

Az aktivitásunk egy csapatépítő játékkal kezdődik, majd a résztvevő fiatalok egy kvíz- és memóriajáték segítségével akkreditációt szereznek a játékhoz, amibepillantást enged egy olimpikon nagy napjába.

A különböző állomásokon, számos érdekes kihívással és próbatétellel találkoznak a gyerekek. Az eredmények a legújabb eszközök segítségével digitális élménnyé válnak.

AWGSM élményparkban a többi közt egyensúly-, reakcióidő és lövéserősség-mérést végzünk. A Shout-o-meter kipróbálásával az is kiderül, ki tud a leghangosabban szurkolni.

Ezenkívül a gyerekek próbára tehetik magukat az evezőpadon, az elektronikusszúrópárna pedig a vívás rejtelmeibe enged betekintést. Az olimpiai érem és a dobogó is megelevenedik az aktivitás végén.

Legyél te a következő bajnok – egyelőre interaktív élményparkunkban!
Jegyek