TIÉD A PÁLYA! – 2022-es férfi kézilabda-Európa-bajnokság

TIÉD A PÁLYA!

Így még biztosan nem próbáltad ki a kézilabdát!

Interaktív, digitális eszközökből és installációkból álló élményparkunkba leginkább a 10-14 éves fiatalokat várjuk, de ha kicsit idősebb vagy, akkor sem mondunk neked nemet.

Találkozhatsz kitelepülésünkkel iskolákban, iskolai rendezvényeken, a kiemelt hazai kézilabda-mérkőzéseken, különböző fesztiválokon és vásárokon, (szabadidős) sporteseményeken, az Európa-bajnokságig hátralévő időszakban. Készülj velünk a 2022-es kézilabda Eb-re, és tudd meg, mennyire állnád meg magad a kézilabdapályán vagy a lelátón!

Az élménypark több állomásból áll, akadnak fizikai és elméleti aktivitások, mindegyiknél pontokat gyűjthetsz, a végén pedig kiderül, melyik poszton lennél a leginkább bevethető.

A legmodernebb digitális eszközökkel mérjük az egyensúly-érzékedet, a súlypontemelkedésed, a lövésed erősségét és a reakcióidődet, de a futósebességedre is fény derül, ahogyan a lövéspontosságodra is.

A távolsági kapura dobás mellett kipróbálhatod az adogatógépet is, emellett a kézilabda szabályaira irányuló kvízzel és memóriajátékokkal is találkozhatsz az élményparkban.

Aktivitásunk része az úgynevezett Shout-O-Meter, amely a szurkolási hangerődet méri és vizualizálja is.

2021 nyarán két nemzetközi kézilabdatáborban, illetve a zánkai Erzsébet-táborban is jártunk, az iskolákban pedig az Eb előtti hónapokban is aktívak leszünk.

Találkozzunk az élményparkunkban, és a 2022-es Európa-bajnokságon!
Jegyek