Chill MORE – 2022-es férfi kézilabda-Európa-bajnokság


CHILL MORE

Nem szeretnénk, hogy egy nagy rohanás legyen számodra a velünk, nálunk töltött idő. Sőt, azon leszünk, hogy megtaláld azokat a pihenési lehetőségeket, ahol relaxálhatsz, ahol elfelejted a mindennapok kisebb-nagyobb problémáit, és ahol megnyugodhatsz csapatod vesztes meccse után vagy épp elégedetten és boldogan lógathatod a lábad, ha győztek a fiúk.

A lehetőség pedig adott: Európa szívében lazíthatsz. A rendezővárosok világhírű gyógy- és termálvízzel bírnak, Budapesten különösen jelentős a fürdőkultúra, de egy kávéházi túrát éppúgy ajánlhatunk, mint egy múzeumkörutat.
S mivel januárban találkozunk, irány az aktív pihenés: a korcsolyapálya, pazar környezetben.

Dőlj hátra, vagy indulj el és élvezd a pillanatot!

BUDAPESTA világ egyik legszínesebb és legkifinomultabb fürdőkultúrájával rendelkezik Magyarország és Budapest! Nem véletlen, hiszen természetes források tucatjai törnek fel a fővárosban, a fürdők pedig világhírnévre tettek szert az évszázadok során. Menj el a Széchenyi-, a Rudas- vagy épp a Lukács-fürdőbe, és kapcsolódj ki, élvezd a lazulást!

Keresgélj a spasbudapest.com oldalon!

Korcsolyázz Európa legnagyobb műkorcsolyapályáján, az évszázadok óta népszerű, mindig hangulatos Városligeti műjégpályán.

Vagy máshol, hiszen rengeteg lehetőséged adódik rá – nézd meg a We love Budapest ajánlatát!

DEBRECENA Nagyerdőben fürdőzhetsz is a januári télben: az Aquaticumban termálfürdő, spa és wellness szolgáltatások várnak. Egy jó szauna meccs előtt? Ott a helyed!

Nézz körül az Aquaticum oldalán!

SZEGEDHa kikapcsolnál, és chilleznél Szegeden, keresd fel az Anna-fürdőt, a város legendás, műemléképületben wellness és spa szolgáltatásokkal, 1896 óta működő fürdőjét. Szerdánként éjszakai fürdőzésre is van lehetőség. Ha már ott vagy, kóstold meg az Anna-kút gyógyvizét a fürdő előtti sarkon.

Nézz szét a szegedi fürdők weboldalán!
 

LÉGY RÉSZESE

Biztosítsd a helyed 2022 legtutibb sportfesztiváljára már most!


VEDD MEG A JEGYET MOST
 
Jegyek