BRAND EGYÜTTMŰKÖDÉS – 2022-es férfi kézilabda-Európa-bajnokság

BRAND EGYÜTTMŰKÖDÉS


Az origó, a viszonyítási pont szeretnénk lenni. Egy olyan világesemény szervezői, akik megmutatták, hogyan lehet a sport kínálta lehetőségeket igazán közösségi élménnyé alakítani.

Mindenki számára elérhető, egyedi és minőségi élménnyé. Ehhez persze kellenek olyan hívószavak és brandek, amelyek garantálják, hogy a végén senki sem fog csalódni.

Olyan együttműködésekkel segítjük az Európa-bajnokság sikerességét, amelyek biztosítják, hogy a csarnokon kívül is maximálisan jól érezd magad.

Kóstold meg a dedikált és limitált kiadású WGSM-bort és kézműves sört, fedezd fel a rendezővárosokat egy kalandtúra keretében, kapcsolódj ki és érezd jól magad!

HORIZONT


Prémium kézműves sörfőzde, amely ugyanúgy élményekben gondolkodik, ahogy mi is. Minden nap, minden mérkőzés és minden főzet egy újabb kaland. Európai tradíciók, innováció=győzelem!


MOJO


Amikor a termékdizájn és a művészet találkozik. Ez a FeelMOJO életérzés, melyet a zene határtalan élvezetének lehetősége testesít meg. A MOJO most egyedi tervezésű termékekkel jelentkezett az Európa-bajnokság jegyében.


MIKLÓS CSABI PINCÉJE


Egy szenvedélyes, fiatalos családi pincészet a móri borvidékről. Bár Miklós Csabi kedvenc fajtája az ezerjó, az Európa-bajnokság borát a Cserháton termő chardonnay-ből készítette nekünk, neked.


URBANGO


Kincskeresés és városnézés egyben, a szabad levegőn, mindenféle kötöttség nélkül. Olyan izgalmas, tematikus felfedezőkalandot kínálunk Spot More pályánkkal, ahol úgy oldhatjátok meg a rátok váró feladatokat, hogy közben új arcáról ismeritek meg Budapestet!

Jegyek