HORIZONT – 2022-es férfi kézilabda-Európa-bajnokság

HORIZONTHORIZONT

Egy innovatív, magántulajdonú kisüzemi sörfőzde, az egyik úttörője a hazai prémium sört gyártó főzdéknek. Számos hazai és külföldi díjat nyertek, a Horizont volt az első közép-európai sörfőzde, amely elhozta a Grand Champion-díjat Dublinból, a Craft Beer Cupról (2017-ben), emellett büszkék arra is, hogy a hazai szakmai bloggerek a Legjobb Főzde címet szavazták meg nekik 2019-ben.
Fő erejüknek a rugalmasságot, a sokszínűséget látják,söreiket élvezettel fogyasztják a szakértők, de azok is, akik frissen ismerkednek a prémium sörök világával, azaz széles fogyasztói réteg számára dolgoznak a mindennapokban. Nyitottak az innovációra, modern, automatizált technológiát használnak, valamint a legjobb minőségű import alapanyagokat (például német vagy belga malátát vagy épp a legfrissebb amerikai vagy új-zélandi komlót),ötvözve az európai tradíciókat a legújabb nemzetközi trendekkel.

S hogy miért találkoztak útjaink? Azért, mert a Horizont is élményekben gondolkodik, nagy és közös pillanatokban, ízekben, melyek mindig tartogatnak meglepetést. Minden főzet egy újabb kaland, egy újabb felfedezés,legyen szó egy baráti sörözésről vagy egy Michelin-csillagos étteremben eltöltött ebédről.

S most közös ez a kaland, hiszen a Horizont limitált kiadású sörrel jelentkezik a hazai rendezésű Európa-bajnokság alkalmából.

Ha van rá lehetőséget, kóstold meg!
Jegyek