SEE-MORE – 2022-es férfi kézilabda-Európa-bajnokság

WATCH GAMES. SEE MORE.

Férfi kézilabda Európa-bajnokság. Egy fantasztikus sportág, a kézilabda ünnepe - először Magyarországon és Szlovákiában.

De nemcsak a helyszín miatt lesz más ez az Európa-bajnokság, mint a korábbiak. Sokkal több lesz, mint 65 lejátszott mérkőzés, és egy átlagos sportesemény.

Két színes, változatos, szórakozással teli hetet ad mindannyiunknak, rengeteg kalanddal és élménnyel. Éppen ezért egy nagy fesztiválként tekintünk rá, egy olyan alkalomra, amikor a sportcsarnokokban és azokon túl is meghatározó, akár életre szóló élmények érik a sportrajongókat, de azokat is, akik csak most ismernék meg a sport izgalmas világát. Az EHF EURO 2022 egy lehetőség, hogy bevonjuk és összekapcsoljuk az embereket, közösséget alkossunk és mindenki számára inspiráló élményeket kínáljunk.
Igen, élőben láthatod a világklasszis kézilabdázókat, de megélheted Magyarország és Szlovákia kultúráját, gasztronómiáját, változatos programkínálatát. Részt vehetsz (prémium) koncerteken, kipróbálhatod a rendezővárosok népszerű vagy csak az igazi élményvadászok által ismert éttermeit, pihenhetsz világhírű fürdőiben vagy felfedezheted rejtett kincseit, s közben újabb és újabb élményeket szerezhetsz.

TASTE MORE

Fűszerezd meg a napjaid a legeredetibb ízekkel! Tradíció és innováció együtt: ezért világhírű Budapest gasztronómiai kínálata, de rendezővárosaink mindegyikében megtalálod majd a számításod. Vagy még annál is többet!
OLVASS TOVÁBB

CHILL MORE

Nyugi! Tudjuk, hogy mire van szükséged, ha pihenni vagy egy kicsit megállni szeretnél. Látogasd meg a világhírű termálfürdőket, élvezd a minőségi kávézók hangulatát, szaunázz, vagy csak dőlj hátra, és érezd Magyarországot és Szlovákiát.
OLVASS TOVÁBB

SPOT MORE

Bárhol is leszel, a történelem jön majd szembe veled. A torna házigazda városai gazdag örökséggel bírnak, világhírű épületek, pazar panorámák, tartalmas körutak és persze a rejtett kincsek – fedezd fel őket a meccsek előtt vagy után.
OLVASS TOVÁBB

DO MORE

Mindig megvan a lehetőség arra, hogy tegyünk valami jót. Az Európa-bajnokság is egy esély, magunknak és a jövőnknek is. Állj meg egy pillanatra, szelektálj, gyűjts, lásd meg a jót, csökkentsd velünk az Európa-bajnokság ökológiai lábnyomát.
OLVASS TOVÁBB

Jegyek