WGSM TV – 2022-es férfi kézilabda-Európa-bajnokság


WGSM TV: KÉPBEN LESZEL!


Életük és sportpályafutásuk egyik legnagyobb élményére készülnek a magyar férfi kézilabda-válogatott tagjai, hiszen hazai környezetben vehetnek részt az Európa-bajnokságon. Ez korábban egyetlen magyar kézilabdázónak sem adatott meg, hiszen Magyarország (Szlovákiával közösen) először rendez kontinenstornát.

Ahogyan nekünk, szurkolóknak sem nyílt még lehetőség arra, hogy idehaza drukkoljunk a mieinknek egy Eb-mérkőzésen – történetesen Európa legújabb multifunkcionális kézilabdaarénájában. Mi ez, ha nem kiváltság, kivételes esély és lehetőség, egyben szeretett sportágunk ünnepe?!
 
 
Nos, az Európa-bajnokságig rajtjáig ezt az izgatott készülődést, ezt a kemény munkával, szervezéssel, szürke vagy épp nagyon is színes hétköznapokkal teli időszakot szeretnénk megmutatni nektek.

A WGSM TV havonta jelentkező adásaiban az Európa-bajnokság szervezésével kapcsolatos kulisszatitkokról, érdekességekről éppúgy szót ejtünk, mint együttműködő partnereinkkel közös aktivitásainkról és programjainkról. Bemutatjuk az épülő, 20 ezres befogadóképességű Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnokot, de szó lesz a szintén épülő szegedi Pick Arénáról és a megújuló debreceni Főnix Csarnokról is. Követjük a magyar válogatott minden rezdülését, ott leszünk az öltözőben, az edzőtáborban, a mérkőzésen, játékosainkat pedig új oldalukról is megismerheted. Garantáljuk, hogy mire megszólal a kezdősípszó 2022. január 13-án, a Budapesti Multifunkcionális Aréna nyitómérkőzésén, mindent tudsz majd a magyar csapat tagjairól. Lesznek kvízeink és nyereményjátékaink, sok-sok interjú játékosokkal, sportvezetőkkel.

Rávilágítunk arra, mi vár ránk 2022 januárjában az arénában és azon kívül, miért lesz ez az Európa-bajnokság más, mint az eddigiek. Egy szó, mint száz: elmondjuk, miért lebeg minden pillanatban a szemünk előtt: Watch Games. See More.

Kapcsolj ránk, tarts velünk!
Jegyek