Play more – 2022-es férfi kézilabda-Európa-bajnokság

 
Játssz, ismerj meg új információkat, kézilabdás érdekességeket és közben hangolódj az Európa-bajnokságra! Ezt most egyetlen felületen megteheted, a Watch Games. See More. online kvízjátékán, amellyel ráadásul Eb-ajándéktárgyakat is nyerhetsz. A játékunk alapvető célja az ismeretterjesztés, a megannyi kvízkérdés révén sok-sok információt és érdekességet tudhatsz meg az Eb-ről.

WATCH GAMES.
Tudj meg minéltöbbet a kézilabdáról, a sportág hagyományairól és sikereiről vagy épp a magyar válogatott tagjairól is.

SEE MORE.
Bőven találsz témát az eseménynek otthont adó városok látnivalóiról, a hazai gasztronómiáról, könnyed közéleti érdekességeiről, de még zenei témában is megméretheted tudásodat.

A játékot különböző témakörökben, három nehézségi szinten lehet teljesíteni. Ne csak magadat teszteld, küzdjetek meg egymással is!
A játékosoknak az úgynevezett párbaj során lehetőségük nyílik barátaikkal vagy véletlenszerűen kiválasztott riválissal is összemérni a tudásukat. Mind az egyéni, mind a párbajjáték során tudáspontokat, majd gyémántokat lehet szerezni, ezeket lehet beváltani értékes nyereményekre.

A nyeremények között található a többi közt limitált kiadású szurkolói sál, baseball sapka, bevásárlótáska, de küzdhetsz hosszabb távon, hogy elérd a kedvezményes jegyvásárlási lehetőségeket.

Ismerd meg a játék részletes leírását a playmore.watchgamesseemore.hu oldalon, aztán vágj is bele a mókába! Jó játékot az online térben, hogy aztán januárban már az Eb-helyszínek valamelyikén találkozzunk!

WATCH GAMES. PLAY MORE.
 


Nyereményjáték szabályzatról itt találnak bővebb információt: Klikk ide!
Adatkezelési tájékoztatót itt találhat: Klikk ide!
Elállási/Felmondási nyilatkozatot itt találhat: Klikk ide!
Jegyek