DO MORE – 2022-es férfi kézilabda-Európa-bajnokság


DO MORE

Két és fél hét. Hosszú idő, és elég idő arra, hogy megérezzük a benne rejlő lehetőséget és az esélyt. Az Európa-bajnokság 18 napja mindannyiunkról szól: rólunk, kézilabdabarátokról, szurkolókról, önkéntesekről, budapestiekről és kassaiakról, magyarokról és szlovákokról, környezetünkről, otthonunkról.

Amit szeretünk óvni.

Célunk, hogy olyan közösséget alkossunk, amely megragadja az Európa-bajnokság mindennapjaiban rejlő lehetőséget, és amely aztán továbbviszi az üzenetet: vigyázzunk egymásra, vigyázzunk környezetünkre!

Eltökélt szándékunk, hogy az EURO 2022 élményét mindenki megtapasztalja, köztük a hátrányos helyzetben élő gyermekek és fiatalok, éljék át velünk ők is a sport közösségteremtő erejét.

WWF MAGYARORSZÁGA Természetvédelmi Világalap magyarországi munkatársaival együtt egy olyan projektet valósítunk meg, amely hozzájárul ahhoz, hogy csökkentsük az Európa-bajnokság szén-dioxid lábnyomát. Ismerd meg erdősáv-rekonstrukciós programunkat!

RECOBIN CSOPORTDobj felelősen, játssz okosan! Duplán segíthetsz, ha használod az újrahasznosított anyagból készült kupakgyűjtőinket. Óvod a környezetünket, egyúttal az UNICEF-en keresztül támogatod a hátrányos helyzetű gyermekek sportolását.

ÖTLETVERSENY2021 tavaszán ötletversenyt hirdettünk középiskolások és egyetemisták, fiatal munkavállalók és a fenntarthatóság iránt érdeklődő újítók számára. Innovatív projektjavaslatokat vártunk, amelyek hozzájárulhatnak az Európa-bajnokság karbonlábnyomának csökkentéséhez.

Másfél évig tartó speciális projektjeink révén felhívjuk a figyelmet környezetünk védelmére, a fenntarthatóság fontosságára, ezért is célunk, hogy csökkentsük az Európa-bajnokság ökológiai lábnyomát.

Izgalmas kihívás, tarts velünk!
 

LÉGY RÉSZESE

Biztosítsd a helyed 2022 legtutibb sportfesztiváljára már most!


VEDD MEG A JEGYET MOST
 
Jegyek