COOL HUNTERS – 2022-es férfi kézilabda-Európa-bajnokság

COOL HUNTERS

Budapest, Szeged, Debrecen, Bratislava, Košice. Öt pezsgő város tele energiával, befogadó, fiatal közösséggel és megannyi lehetőséggel – csak élned kell velük!

Vloggereinkkel bejárhatod az Európa-bajnokságnak otthont adó helyszíneket, és közben az úti könyvek és a Google mellé megkapod a legjobb tippeket. Hogy aztán később te magad kortyolgasd a város legjobb kávéját, te ülj be a legmenőbb étterembe, te csodáld meg a legszebb panorámát.
Hagyd, hogy vloggereink vezessenek, szerezz élményeket, kommentelj és készülj az Európa-bajnokságra, ami több lesz, mint egy egyszerű sportesemény. Henry Kettner, Magyarósi Csaba: mostantól tiétek a pálya!

 
 
 

HENRY KETTNER


Három év alatt több mint 200 ezer követő a Youtube-on és az Instagramon egy 24 éves, Budapesten élő sráctól, aki francia földön született. Mégis miért a nagy népszerűség? Egyszerű a válasz: Henry nagy utazó, angol nyelvű videói szellemesek, látványosak és eredetiek. Képi világa és technikai megoldásai miatt egyik videójához sem viszonyulsz közömbösen. Naná, hogy alig vártuk, hogy csatlakozzon hozzánk, hogy bemutassa, milyen élmények várhatnak rád az Európa-bajnokság helyszínein.
 
 
 
 
 
 

 

 
 

MAGYARÓSI CSABA


Régi motoros, éppen ezért Magyarország egyik legismertebb és leghitelesebb utazó vloggere, a Youtube-on 328 ezer feliratkozóval. Laza, közvetlen és rugalmas, professzionális videóiban szinte mindig széles mosollyal osztja meg élményeit. Ezért is követik sokan a Facebookon és az Instagramon is – kövesd te is! Kreativitása határtalan, ne lepődj meg, ha belevisz a legnagyobb kalandokba is. Persze, nekünk éppen ez a célunk: hogy a legtöbb élmény érjen az Európa-bajnokság alatt.
 
 
 
 
 
 
 

 
Jegyek