SPOT MORE – 2022-es férfi kézilabda-Európa-bajnokság


SPOT MORE

Csak egyetlen kérdésünk van: meccs előtt vagy meccs után indulsz neki felfedezni a várost. Európa közepén leszel, bárhová is lépsz, a történelem jön majd szembe veled.

Egy jó tanács: mindig nézz fel! Az Európa-bajnokság rendezővárosai páratlanul gazdag építészeti örökséggel rendelkeznek, még az itt élők sem mindig veszik észre az egyediséget, a sokszor a részletekben rejlő csodát – neked erre is meglesz a lehetőséged.
Arra is, hogy megtaláld a legjobb romkocsmát, a legeredetibb szabadulószobát, a város még fel nem fedezett zugát vagy azt a pontot, amit mi ajánlunk neked, és ahonnan a legszebb a panoráma.

Mert adunk tippeket, városnéző útvonalakat és állomásokat, valamint olyan aktivitásokat, amelyek révén úgy érzed majd, az Európa-bajnokság nem más, mint egy nagy élményvadászat – a sportcsarnokon túl.

BUDAPESTTegyél egy kisebb vagy nagyobb kört a városban, megéri.

Sétatipp: Indulj el a Szent István-bazilikánál, sétálj végig a csodálatos Andrássy úton, egészen a Hősök teréig. Világörökségi környezethez érkezel, a Szépművészeti Múzeummal, a Képcsarnokkal, a Vajdahunyad várával és a Széchenyi-fürdővel és Európa egyik legnagyobb műjégpályával, a Városligetben.

Sétatipp: Ha nagyobb túrára vágysz, indulj el a Vörösmarty tértől, sétálj végig a híres bevásárlóutcán, a Váci utcán, menj át az Erzsébet hídon, sétálj fel a Gellért-hegyre, a Citadellára, majd gyere le a másik oldalon, és irány a budai vár! Ott páratlan panoráma vár rád a vár hangulatos kisutcái, a Mátyás-templom és a Halászbástya mellett.
 
Ha panorámára vágysz, ide menj el! https://welovebudapest.com/en/toplist/active-budapest-s-10-best-panoramic-viewpoints

Egy tökéletes napot töltenél Budapesten – a We Love Budapest listájából is meríthetsz ötleteket! https://welovebudapest.com/en/toplist/budapest-how-to-spend-the-perfect-winter-s-day-in-budapest

A legjobb romkocsmákat keresnéd fel? Naná, hogy ajánljuk! https://foursquare.com/user/11701460/list/romkocsm%C3%A1k--kultkocsm%C3%A1k

DEBRECENA Nagyerdő a város legnépszerűbb szabadidőközpontja, minden korosztály megtalálja itt a számításait.

A Víztorony, a Békás-tó környéke télen is programokkal csábít, ahogyan az Agora Tudományos Élményközpont is.

Kíváncsi vagy az Agora Élményközpontra? Kattints! https://www.agoradebrecen.hu/en/

A Nagyerdei Víztoronyról EZEN A LINKEN olvashatsz, itt – a dombszinten lévő kávézóban – működik majd az Európa-bajnokság hivatalos debreceni szórakozóhelye is. https://visitdebrecen.com/see-do/nagyerdei-water-tower/

Top látnivalók Debrecenben! https://visitdebrecen.com/

SZEGEDA város ikonikus épülete, a 81 méter magas dóm (Fogadalmi templom) kihagyhatatlan program a szegedi tartózkodás alatt.

Nemcsak lent, hanem fent is érdemes körülnézni, 302 lépcsőfok felfelé és gyönyörű panoráma tárul eléd. A belvárosban érdemes megnézni a Móra Ferenc Múzeumot, a világ egyik legnagyobb zsinagógáját, és kötelező sétálni a Kárász utcán, a Széchenyi téren és persze a Tisza partján.

Top látnivalók Szegeden! https://szeged.kornyeke.hu/en/latnivalok-programok
+1 ajánlat:
Játékos formában, kincsvadászattal egybekötve fedeznéd fel Budapestet, Debrecent vagy Szegeden? Ajánljuk az UrbanGo szolgáltatását, amit itt ismerhetsz meg jobban!

Urbango – Legyen a város a szabadulószobád! https://urbango.hu/
 

LÉGY RÉSZESE

Biztosítsd a helyed 2022 legtutibb sportfesztiváljára már most!


LÉGY RÉSZESE
 
Jegyek