VÁSÁROLJ JEGYET AZ EURÓPA-BAJNOKSÁGRA! – 2022-es férfi kézilabda-Európa-bajnokság

VÁSÁROLJ JEGYET AZ EURÓPA-BAJNOKSÁGRA!

Magyarország és Szlovákia is az első férfi kézilabda Európa-bajnokságára készül. Így, aki ott lesz a lelátón, elmondhatja magáról, hogy sporttörténelmet figyel – már csak ezért is érdemes jegyet vásárolni a tornára.

Ráadásul új vagy megújuló, minden igényt kielégítő arénákban szurkolhatnak a kézilabdabarátok a magyar rendezővárosokban.

A 20 ezer fős budapesti kézilabda aréna Európa egyik legnagyobb kézilabdaarénája lesz a jövőben is, a szegedi Pick Aréna a város kézilabdaéletének méltó központjaként fogad világsztárokat, míg Debrecenben a Főnix Aréna korábbi, magas szinten megszervezett sporteseményeihez illeszkedik a januári hat csoportmérkőzés.

A társházigazda magyar válogatott Portugáliával, Hollandiával és Izlanddal találkozik a csoportkörben. A címvédő spanyolok Pozsonyban, az Eb-ezüstérmes horvátok Szegeden játsszák a csoportmérkőzéseket. Az olimpiai bajnok franciák is Szegeden, míg a világbajnok dánok Debrecenben kezdik a tornát.

JEGYTÍPUSOK

NAPIJEGY
Az adott napon, az adott helyszínen lejátszott összes mérkőzésre érvényes, fix ülőhelyre szóló jegy. A jegy többszöri belépésre jogosít fel az adott napon az első alkalommal kapott pecséttel.

BÉRLET
Az adott tornaszakasz (csoportmérkőzések vagy középdöntő vagy döntőszakasz) egy adott helyszínének összes mérkőzésére érvényes, fix ülőhelyre szóló bérlet. A bérlet többszöri belépésre jogosít fel az első alkalommal kapott karszalaggal, valamint a telefonos applikáció segítségével.

ARÉNABÉRLET
A budapesti kézilabda arénában megrendezett összes Európa-bajnoki mérkőzésre érvényes, fix ülőhelyre szóló bérlet. A bérlet többszöri belépésre jogosít fel az első alkalommal kapott karszalaggal, valamint a telefonos applikáció segítségével.

JEGYKATEGÓRIÁK
Az Európa-bajnokság mindhárom magyarországi helyszínén, így a budapesti kézilabda arénában, a Pick Arénában és a Főnix Arénában is négy árkategória közül lehet jegyet és bérletet választani, az arénában való elhelyezkedéshez igazodva.

HOSPITALITY
Pazar kilátás, finom falatok. Mindhárom helyszínen prémium élményben lehet része annak, aki a Hospitality napijegyeket vagy bérleteket váltja meg. Ezek a legjobb rálátást kínálják a küzdőtérre, emellett egyedi, limitált kiadású ajándékot és catering szolgáltatást is magában foglalnak.
 
 
 
 

A csoportkör mérkőzései lezárultak


Szeretnél többet tudni, hogy mi történt Debrecenben?
A csoport továbbjutó csapatai: Dánia, Montenegró
 
 

A csoportkör mérkőzései lezárultak


Szeretnél többet tudni, hogy mi történt Szegeden?
A csoport továbbjutó csapatai: Franciaország, Horvátország

KEDVEZMÉNYES JEGY- ÉS BÉRLETTÍPUSOK:

EGYÉNI KEDVEZMÉNYEK:

0-3 évesek:
A 3 éves vagy annál fiatalabb gyermekek ingyenesen látogathatják az Európa-bajnokság mérkőzéseit, számukra nem lesz fix ülőhely kijelölve az arénákban.

4-18 évesek:
A 4 és 18 év közötti szurkolók 25 százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak jegyet az Európa-bajnokság mérkőzéseire.

65 éven felüliek:
A 65 éven felüliek 25 százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak jegyet az Európa-bajnokság mérkőzéseire.

Mozgássérültek:
A mozgáskorlátozottak számára a teljes árú jegyet vásárló kötelező kísérőszeméllyel ingyenes a belépés az Európa-bajnokságra. A vásárlásnál szükség van a regisztrációs kártya bemutatására.

Jegyértékesítés ügyfélszolgálat
Amennyiben bármilyen kérdése van az Európa-bajnokság jegyértékesítésével, a jegyek megvásárlásával, számlainformációval kapcsolatban, kérdését az alábbi linken elérhető űrlap kitöltésével tudja megtenni: Kattintson ide
Általános ügyfélszolgálat

Amennyiben az Európa-bajnokság lebonyolításával, menetrendjével, helyszíneivel, a belépési feltételekkel kapcsolatos kérdése van, kérjük, az alábbi e-mail címen közvetlenül keresse ügyfélszolgálatunkat. Kattintson ide!

CSOPORTOS KEDVEZMÉNYEK:
Családi jegy, bérlet
A napijegyeknél, valamint a bérleteknél választható kedvezményes lehetőség 2 felnőtt és 2 gyermek (4-16 évesek) számára. A családi jegy ára három napijegy vagy bérlet árának felel meg.

CSOPORTOS JEGYVÁSÁRLÁS:
Ha nagyobb csoporttal, baráti társasággal, munkatársaival vagy partnereivel közösen szeretne szurkolni az Európa-bajnokság helyszínein, és a hivatalos jegyértékesítési felületen nem foglalható elegendő mennyiségű jegy, lehetőség nyílik csoportos jegyvásárlásra. További információ ezen a linken érhető el: Kattintson ide

Kérdése van a MEN'S EHF EURO 2022 jegyrendelésével kapcsolatban?

 
Jegyek