VÁSÁROLJ JEGYET AZ EURÓPA-BAJNOKSÁGRA! – 2022-es férfi kézilabda-Európa-bajnokság

VÁSÁROLJ JEGYET AZ EURÓPA-BAJNOKSÁGRA!

Magyarország és Szlovákia is az első férfi kézilabda Európa-bajnokságára készül. Így, aki ott lesz a lelátón, elmondhatja magáról, hogy sporttörténelmet figyel – már csak ezért is érdemes jegyet vásárolni a tornára.

Ráadásul új vagy megújuló, minden igényt kielégítő arénákban szurkolhatnak a kézilabdabarátok a magyar rendezővárosokban.

A 20 ezer fős Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnok Európa egyik legnagyobb kézilabdaarénája lesz a jövőben is, a szegedi Új Aréna a város kézilabdaéletének méltó központjaként fogad világsztárokat, míg Debrecenben a Főnix Aréna korábbi, magas szinten megszervezett sporteseményeihez illeszkedik a januári hat csoportmérkőzés.

A társházigazda magyar válogatott Portugáliával, Hollandiával és Izlanddal találkozik a csoportkörben. A címvédő spanyolok Pozsonyban, az Eb-ezüstérmes horvátok Szegeden játsszák a csoportmérkőzéseket. Az olimpiai bajnok franciák is Szegeden, míg a világbajnok dánok Debrecenben kezdik a tornát.

JEGYTÍPUSOK

NAPIJEGY
Az adott napon, az adott helyszínen lejátszott összes mérkőzésre érvényes, fix ülőhelyre szóló jegy. A jegy többszöri belépésre jogosít fel az adott napon az első alkalommal kapott pecséttel.

BÉRLET
Az adott tornaszakasz (csoportmérkőzések vagy középdöntő vagy döntőszakasz) egy adott helyszínének összes mérkőzésére érvényes, fix ülőhelyre szóló bérlet. A bérlet többszöri belépésre jogosít fel az első alkalommal kapott karszalaggal, valamint a telefonos applikáció segítségével.

ARÉNABÉRLET
A Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnokban megrendezett összes Európa-bajnoki mérkőzésre érvényes, fix ülőhelyre szóló bérlet. A bérlet többszöri belépésre jogosít fel az első alkalommal kapott karszalaggal, valamint a telefonos applikáció segítségével.

JEGYKATEGÓRIÁK
Az Európa-bajnokság mindhárom magyarországi helyszínén, így a Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnokban, a Pick Arénában és a Főnix Arénában is négy árkategória közül lehet jegyet és bérletet választani, az arénában való elhelyezkedéshez igazodva.

HOSPITALITY
Pazar kilátás, finom falatok. Mindhárom helyszínen prémium élményben lehet része annak, aki a Hospitality napijegyeket vagy bérleteket váltja meg. Ezek a legjobb rálátást kínálják a küzdőtérre, emellett egyedi, limitált kiadású ajándékot és catering szolgáltatást is magában foglalnak.
 
 
NYITÓNAP NAPIJEGY
Az Európa-bajnokság nyitónapján a házigazda magyar válogatott avatja fel a tornára épült, 20 ezer fő befogadására alkalmas Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnokot. A mérkőzésen túl extra programok és showelemek egészítik ki az egész napos sportélményt.

A jegy belépésre jogosít a január 13-i budapesti nyitónapra.

CSOPORTKÖR NAPIJEGY
Az adott játéknapon az Európa-bajnokság budapesti csoportkörének mindkét mérkőzését meg lehet tekinteni ezzel a napijeggyel. A január 14-i játéknapon egy mérkőzést rendeznek, a 13-i nyitómérkőzésre külön napijegy foglalható.

A napijegy belépésre jogosít a január 14-i vagy 16-i vagy 18-i játéknapra.

KÖZÉPDÖNTŐ NAPIJEGYEK
Az adott játéknapon az Európa-bajnokság budapesti középdöntős szakaszának mindhárom mérkőzését meg lehet tekinteni ezzel a napijeggyel.

A napijegy belépésre jogosít a január 20-i vagy 22-i vagy 24-i vagy 26-i játéknapra.

DÖNTŐ HÉTVÉGE NAPIJEGYEK
Az adott játéknapon az Európa-bajnokság két elődöntőjét és az 5. helyért vívott mérkőzését vagy a torna bronzmérkőzését és döntőjét lehet megtekinteni ezzel a napijeggyel.

A napijegy belépésre jogosít a január 28-i vagy 30-i játéknapra.

BUDAPEST CSOPORTKÖR BÉRLET
Az Európa-bajnokság budapesti csoportkörének összes mérkőzését meg lehet tekinteni ezzel a bérlettel, benne a magyar válogatott valamennyi mérkőzésével.

A bérlet belépésre jogosít a budapesti csoportkörre, január 13. és 18. között, valamint a január 13-i nyitónapra.

KÖZÉPDÖNTŐ
BÉRLET

Az Európa-bajnokság budapesti középdöntős szakaszára, négy játéknapra szóló bérlet, amellyel naponta három mérkőzést lehet megtekinteni.

A bérlet belépésre jogosít a Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnokba, január 20. és 26. között.

DÖNTŐ HÉTVÉGE BÉRLET

Az Európa-bajnokság legizgalmasabb szakaszára, a döntő hétvégére szóló bérlet, az 5. helyért vívott találkozóval, a két elődöntővel, a bronzmérkőzéssel és a döntővel.

A bérlet belépésre jogosít a Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnokba, január 28-ára és 30-ára.

BUDAPEST ARÉNA BÉRLET

A Budapest Aréna összes találkozóját meg lehet tekinteni ezzel a bérlettel, így a csoportkör, a középdöntők és a döntők mérkőzéseit.

A bérlet általános belépésre jogosít a budapesti helyszínre január 13. és 30. között.

 
 

NAPIJEGY

Az adott játéknapon az Európa-bajnokság debreceni csoportkörének két mérkőzését lehet megtekinteni ezzel a napijeggyel.
A napijegy belépésre jogosít a január 13-i vagy 15-i vagy 17-i játéknapra.
A csoport résztvevő csapatai: Szlovénia, Dánia, Észak-Macedónia, Montenegró

DEBRECEN CSOPORTKÖR BÉRLET

Az Európa-bajnokság debreceni csoportkörének összes mérkőzését (hat találkozót) meg lehet tekinteni ezzel a bérlettel.
A bérlet belépésre jogosít a debreceni csoportkörre, január 13. és 17. között.
A csoport résztvevő csapatai: Szlovénia, Dánia, Észak-Macedónia, Montenegró
 
 

NAPIJEGY

Az adott játéknapon az Európa-bajnokság szegedi csoportkörének két mérkőzését lehet megtekinteni ezzel a napijeggyel.
A napijegy belépésre jogosít a január 13-i vagy 15-i vagy 17-i játéknapra.
A csoport résztvevő csapatai: Horvátország, Szerbia, Franciaország, Ukrajna

SZEGED CSOPORTKÖR BÉRLET

Az Európa-bajnokság szegedi csoportkörének összes mérkőzését (hat találkozót) meg lehet tekinteni ezzel a bérlettel.
A bérlet belépésre jogosít a szegedi csoportkörre, január 13. és 17. között.

A csoport résztvevő csapatai: Horvátország, Szerbia, Franciaország, Ukrajna

KEDVEZMÉNYES JEGY- ÉS BÉRLETTÍPUSOK:

EGYÉNI KEDVEZMÉNYEK:

0-3 évesek:
A 3 éves vagy annál fiatalabb gyermekek ingyenesen látogathatják az Európa-bajnokság mérkőzéseit, számukra nem lesz fix ülőhely kijelölve az arénákban.

4-18 évesek:
A 4 és 18 év közötti szurkolók 25 százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak jegyet az Európa-bajnokság mérkőzéseire.

65 éven felüliek:
A 65 éven felüliek 25 százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak jegyet az Európa-bajnokság mérkőzéseire.

Mozgássérültek:
A mozgáskorlátozottak számára a teljes árú jegyet vásárló kötelező kísérőszeméllyel ingyenes a belépés az Európa-bajnokságra. A vásárlásnál szükség van a regisztrációs kártya bemutatására.

Jegyértékesítés ügyfélszolgálat
Amennyiben bármilyen kérdése van az Európa-bajnokság jegyértékesítésével, a jegyek megvásárlásával, számlainformációval kapcsolatban, kérdését az alábbi linken elérhető űrlap kitöltésével tudja megtenni: Kattintson ide
Általános ügyfélszolgálat

Amennyiben az Európa-bajnokság lebonyolításával, menetrendjével, helyszíneivel, a belépési feltételekkel kapcsolatos kérdése van, kérjük, az alábbi e-mail címen közvetlenül keresse ügyfélszolgálatunkat. Kattintson ide!

CSOPORTOS KEDVEZMÉNYEK:
Családi jegy, bérlet
A napijegyeknél, valamint a bérleteknél választható kedvezményes lehetőség 2 felnőtt és 2 gyermek (4-16 évesek) számára. A családi jegy ára három napijegy vagy bérlet árának felel meg.

CSOPORTOS JEGYVÁSÁRLÁS:
Ha nagyobb csoporttal, baráti társasággal, munkatársaival vagy partnereivel közösen szeretne szurkolni az Európa-bajnokság helyszínein, és a hivatalos jegyértékesítési felületen nem foglalható elegendő mennyiségű jegy, lehetőség nyílik csoportos jegyvásárlásra. További információ ezen a linken érhető el: Kattintson ide

Kérdése van a MEN'S EHF EURO 2022 jegyrendelésével kapcsolatban?

 
Jegyek