Szeged hirek – 2022-es férfi kézilabda-Európa-bajnokság

Ez történt Szegeden


2022.01.20.

Az EHF elnöke méltatta az Eb szervezőmunkáját

Az Európai Kézilabda Szövetség elnöke a csoportkör befejezése után adott összegzést az Európa-bajnokság mögöttünk hagyott időszakáról.
2022.01.18.

Köszönjük, Szeged!

A PICK Aréna remek házigazdája volt az Európa-bajnokság C csoportjának. Sok ezer magyar, szerb, horvát, francia és ukrán drukker töltötte meg a lelátókat a mögöttünk hagyott hat mérkőzésen. A két továbbjutó Budapesten folytatja a középdöntőben.
2022.01.17.

Budapest várja a dán, a montenegrói, a francia és a horvát válogatottat!

Debrecenben és Szegeden is befejeződtek a küzdelmek az Európa-bajnokságon. A Főnix Arénában hatalmas meglepetés született, Szegeden összességében nem borult a papírforma. Franciaország és Dánia is 2-2 pontot visz a középdöntőbe, amely január 20-án kezdődik a budapesti kézilabda arénában.
2022.01.17.

„Reméljük, innen már csak felfelé vezet az út!”

A társházigazda magyar válogatott tagjai, valamint a szurkolók is a vasárnapi mérkőzés hatása alatt vannak még. Érthető, hiszen a Portugália ellen aratott 31-30-as sikerrel versenyben van a továbbjutásért a magyar csapat az Európa-bajnokságon. Reakciók a csúcstalálkozó másnapján.
2022.01.17.

Négy csoportban is eldől, ki jut tovább

Az utolsó fordulójához érkeztek az Európa-bajnokság csoportküzdelmei, négy csoportban is végleg eldől hétfőn este, mely csapatok jutnak tovább a középdöntőbe, és kiknek ér véget a torna.
2022.01.17.

Garantált izgalmak: Szegeden is döntés születik

Hétfőn búcsúzik a fantasztikus szegedi helyszín a 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokságtól! A PICK Arénában hatalmas izgalmak várhatók, a feszültség levezetésére pedig programok és látnivalók egész sora kínál lehetőséget a Tisza-parti városban.
2022.01.17.

A montenegrói csoda nyomában

A férfi kézilabda Európa-bajnokság egyik legnagyobb meglepetése eddig, hogy az ezer sebből vérző „Oroszlánok” – történetük során először – a továbbjutás küszöbén állnak a debreceni csoportkörből. Reakciók Montenegróból és a nemzetközi szaksajtóból a Szlovénia elleni hétfői meccs előtt..
2022.01.16.

Keresd a hivatalos Eb-magazint az arénákban

2022.01.16.

„Ilyen közönség előtt nem lehetett veszíteni!”

Túlvagyunk a férfi kézilabda Európa-bajnokság első igazi csúcsmérkőzésein a magyarországi helyszíneken. Értékelések Debrecenből és Szegedről.
2022.01.16.

„Szeged levett minket a lábunkról” – így szurkoltak a PICK Arénában

Megtelt szombaton a szegedi PICK Aréna, a francia-ukrán és a szerb-horvát mérkőzésen több mint 8 ezren élvezhették a minőségi kézilabdát.
Jegyek