Gyakran ismétlődő kérdések – 2022-es férfi kézilabda-Európa-bajnokság

Gyakran ismétlődő kérdések

Mi is a Watch Games. See More?

A Watch Games. See More. egy szlogen, amely a 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokság magyarországi helyszínein zajló kiegészítő programok, szabadidős, kulturális és szórakozási lehetőségek összességére utal. Az Európa-bajnokságot nem csupán sporteseménynek tekintjük, hanem egyéb szolgáltatásaink és kezdeményezéseink révén egy igazi fesztiválnak, amelynek középpontjában az élmények állnak. Élménycsomagjaink a mérkőzéseken túl gasztronómiai, kulturális, zenei, rekreációs élményeket kínálnak a rendezővárosokban töltött napokra.

Mikor lesz a férfi kézilabda Európa-bajnokság?

Az Európa-bajnokságot 2022. január 13. és 30. között rendezik.

Hol lesz a férfi kézilabda Európa-bajnokság?

A 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokságot Magyarország és Szlovákia közösen rendezi meg. A csoportmérkőzéseket három magyarországi (Budapest, Szeged, Debrecen) és két szlovákiai városban (Pozsony, Kassa) játsszák le, a torna második, középdöntős szakaszát Budapesten és Pozsonyban, míg a döntő hétvégét Budapesten, a Budapest Arénában bonyolítják le.

Hogyan tudok jegyet vásárolni az Európa-bajnokság magyarországi mérkőzéseire?

Online vásárlással az alábbi jegyek elérhetőek jelenleg.

Vissza tudom kérni a jegyem árát?

Az Európa-bajnokságra megváltott jegyek nem visszaválthatóak. A részletek az Általános Szerződési Feltételekben ismerhetők meg.
Jegyek