Budapest hírek – 2022-es férfi kézilabda-Európa-bajnokság

Ez történik Budapesten


2022.01.20.

A középdöntő „legjei”

A 2022-es kézilabda Európa-bajnokság sok felejthetetlen pillanatot tartogatott már, de a java még csak most jön, kezdetét vette a középdöntős fázis. Összeállítottuk, hogy a tizenkét, még versenyben lévő csapat tagjaiból kik a kontinenstorna „leg”-jei, azaz a legfiatalabb, a legidősebb, a legkönnyebb súlyú, a legsúlyosabb, a legalacsonyabb, a legmagasabb, a legeredményesebb és a legtöbb védést bemutató játékos.
2022.01.20.

Az EHF elnöke méltatta az Eb szervezőmunkáját

Az Európai Kézilabda Szövetség elnöke a csoportkör befejezése után adott összegzést az Európa-bajnokság mögöttünk hagyott időszakáról.
2022.01.19.

Jön a középdöntő, irány az aréna!

Az Európa-bajnokság közel fele lement (36 mérkőzést játszottak le, még 29 van hátra), a mezőny fele el is búcsúzott a tornától, azonban most jön még csak a java! Már csak a legjobbak maradtak versenyben, így nagy csatára és minőségi kézilabdára van kilátás a csütörtökön kezdődő középdöntőkben, ráadásul a körítés és a hangulat is párját ritkítja a budapesti kézilabda arénában és környékén.
2022.01.19.

Tekints vissza a csoportkör budapesti zárónapjára!

Éld át videós összeállításunkkal, hogyan végződött az Európa-bajnokság első szakasza a budapesti kézilabda arénában.
2022.01.18.

Pazar hangulat, de fájó magyar vereség Budapesten

Telt ház előtt dőlt el, hogy az Európa-bajnokság társházigazdája nem jutott be a torna középdöntőjébe. Izland 31-30-ra győzött, ezzel hibátlan teljesítménnyel zárt a B csoportban.
2022.01.18.

Izgalmas végjáték vár ránk Budapesten

Roppant kiélezett mérkőzésekre lehet számítani az Európa-bajnokság B csoportjában, ugyanis mind a négy csapat továbbjuthat még a középdöntőbe. Megjósolhatatlan, hogy mi fog történni a keddi zárófordulóban. Egy biztos: a budapesti kézilabda aréna közönségének felejthetetlen élményben lesz része! Főszerepben a magyar, az izlandi, a portugál és a holland válogatott.
2022.01.17.

Budapest várja a dán, a montenegrói, a francia és a horvát válogatottat!

Debrecenben és Szegeden is befejeződtek a küzdelmek az Európa-bajnokságon. A Főnix Arénában hatalmas meglepetés született, Szegeden összességében nem borult a papírforma. Franciaország és Dánia is 2-2 pontot visz a középdöntőbe, amely január 20-án kezdődik a budapesti kézilabda arénában.
2022.01.17.

Urbango: fedezd fel Budapestet egy szabadtéri kincsvadászattal!

Lazább, játékosabb városnézést és remek kikapcsolódást kínál az Urbango, amely most a Spot more pályáját kifejezetten a kézilabda és az Európa-bajnokság témakörében alakította ki. Indulhat a kincsvadászat Budapest belvárosában!
2022.01.17.

„Reméljük, innen már csak felfelé vezet az út!”

A társházigazda magyar válogatott tagjai, valamint a szurkolók is a vasárnapi mérkőzés hatása alatt vannak még. Érthető, hiszen a Portugália ellen aratott 31-30-as sikerrel versenyben van a továbbjutásért a magyar csapat az Európa-bajnokságon. Reakciók a csúcstalálkozó másnapján.
2022.01.17.

Éld át újra az első magyar sikert a budapesti arénából!

Videós összeállításunk segítségével belekóstolhatsz, milyen volt a hangulat az Európa-bajnokság második budapesti játéknapján, amikor is a magyar válogatott megszerezte első győzelmét, Portugália ellen.
2022.01.17.

„A magyarok bejuthatnak az elődöntőbe!”

121 mérkőzés a válogatottban, Bajnokok Ligája-győzelem a Ciudad Reallal és számos felejthetetlen pillanat. Claus Möller Jakobsen jelenleg a dán TV2 szakértőjeként dolgozik, de szánt ránk egy kis időt a magyar-szlovák közös rendezésű férfi Európa-bajnokság debreceni helyszínén, a Főnix Arénában.
2022.01.17.

A montenegrói csoda nyomában

A férfi kézilabda Európa-bajnokság egyik legnagyobb meglepetése eddig, hogy az ezer sebből vérző „Oroszlánok” – történetük során először – a továbbjutás küszöbén állnak a debreceni csoportkörből. Reakciók Montenegróból és a nemzetközi szaksajtóból a Szlovénia elleni hétfői meccs előtt..
2022.01.16.

A győzelem íze: magyar siker a budapesti arénában

A budapesti kézilabda arénában hatalmas csatában a magyar válogatott 31-30-ra legyőzte Portugáliát, és versenyben van a továbbjutásért. Így Szlovákia szombati, Litvánia elleni sikere után a másik társházigazda is megérezhette a győzelem ízét - ezúttal is 20 022 néző előtt.
2022.01.16.

Keresd a hivatalos Eb-magazint az arénákban

2022.01.16.

„Ilyen közönség előtt nem lehetett veszíteni!”

Túlvagyunk a férfi kézilabda Európa-bajnokság első igazi csúcsmérkőzésein a magyarországi helyszíneken. Értékelések Debrecenből és Szegedről.
2022.01.16.

„Szeged levett minket a lábunkról” – így szurkoltak a PICK Arénában

Megtelt szombaton a szegedi PICK Aréna, a francia-ukrán és a szerb-horvát mérkőzésen több mint 8 ezren élvezhették a minőségi kézilabdát.
2022.01.16.

Javítana a magyar válogatott Portugália ellen

A csalódást keltő Hollandia elleni nyitómérkőzés után vasárnap újra fontos meccset játszik a társrendező magyar válogatott a budapesti kézilabda arénában, ahol kötelező a győzelem, amennyiben életben akarja tartani álmait a hazai csapat.
2022.01.15.

Horvát extázis Szegeden, dán henger Debrecenben

Páratlan hangulatban rendezték meg a szegedi PICK Aréna horvát-szerb mérkőzését, míg a debreceni rangadón Dánia második félidei játékával fölényesen győzte le Szlovéniát. Montenegró csodás kapusteljesítménnyel győzte le Észak-Macedóniát.
2022.01.15.

A Wöss család betáncolta magát a budapesti helyszínre

Népszerű influenszereket köszönthetett a budapesti kézilabda aréna, a Wöss család Trickyvel, az Európa-bajnokság kabalafigurájával is megismerkedett.
2022.01.15.

Keresd a hivatalos Eb-ajándéktárgyakat az arénákban!

A budapesti kézilabda arénában, a szegedi PICK Arénában és a debreceni Főnix Arénában is meg lehet vásárolni a 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokság hivatalos termékeit.
Jegyek