Debrecen hirek – 2022-es férfi kézilabda-Európa-bajnokság

Ez történt Debrecenben


2022.01.20.

Az EHF elnöke méltatta az Eb szervezőmunkáját

Az Európai Kézilabda Szövetség elnöke a csoportkör befejezése után adott összegzést az Európa-bajnokság mögöttünk hagyott időszakáról.
2022.01.18.

Köszönjük, Debrecen!

Véget értek az Európa-bajnokság A-csoportjának küzdelmei is, a debreceni Főnix Arénában a pályán a dánok, a lelátón az északmacedón szurkolók vitték a prímet. Az aréna és a kézilabdáért rajongó debreceniek most sem okoztak csalódást: a város remek házigazdának bizonyult.
2022.01.17.

Budapest várja a dán, a montenegrói, a francia és a horvát válogatottat!

Debrecenben és Szegeden is befejeződtek a küzdelmek az Európa-bajnokságon. A Főnix Arénában hatalmas meglepetés született, Szegeden összességében nem borult a papírforma. Franciaország és Dánia is 2-2 pontot visz a középdöntőbe, amely január 20-án kezdődik a budapesti kézilabda arénában.
2022.01.17.

„Reméljük, innen már csak felfelé vezet az út!”

A társházigazda magyar válogatott tagjai, valamint a szurkolók is a vasárnapi mérkőzés hatása alatt vannak még. Érthető, hiszen a Portugália ellen aratott 31-30-as sikerrel versenyben van a továbbjutásért a magyar csapat az Európa-bajnokságon. Reakciók a csúcstalálkozó másnapján.
2022.01.17.

Négy csoportban is eldől, ki jut tovább

Az utolsó fordulójához érkeztek az Európa-bajnokság csoportküzdelmei, négy csoportban is végleg eldől hétfőn este, mely csapatok jutnak tovább a középdöntőbe, és kiknek ér véget a torna.
2022.01.17.

A montenegrói csoda nyomában

A férfi kézilabda Európa-bajnokság egyik legnagyobb meglepetése eddig, hogy az ezer sebből vérző „Oroszlánok” – történetük során először – a továbbjutás küszöbén állnak a debreceni csoportkörből. Reakciók Montenegróból és a nemzetközi szaksajtóból a Szlovénia elleni hétfői meccs előtt..
2022.01.16.

Keresd a hivatalos Eb-magazint az arénákban

2022.01.16.

„Ilyen közönség előtt nem lehetett veszíteni!”

Túlvagyunk a férfi kézilabda Európa-bajnokság első igazi csúcsmérkőzésein a magyarországi helyszíneken. Értékelések Debrecenből és Szegedről.
2022.01.16.

„Szeged levett minket a lábunkról” – így szurkoltak a PICK Arénában

Megtelt szombaton a szegedi PICK Aréna, a francia-ukrán és a szerb-horvát mérkőzésen több mint 8 ezren élvezhették a minőségi kézilabdát.
2022.01.16.

Javítana a magyar válogatott Portugália ellen

A csalódást keltő Hollandia elleni nyitómérkőzés után vasárnap újra fontos meccset játszik a társrendező magyar válogatott a budapesti kézilabda arénában, ahol kötelező a győzelem, amennyiben életben akarja tartani álmait a hazai csapat.
2022.01.15.

Horvát extázis Szegeden, dán henger Debrecenben

Páratlan hangulatban rendezték meg a szegedi PICK Aréna horvát-szerb mérkőzését, míg a debreceni rangadón Dánia második félidei játékával fölényesen győzte le Szlovéniát. Montenegró csodás kapusteljesítménnyel győzte le Észak-Macedóniát.
2022.01.15.

A Wöss család betáncolta magát a budapesti helyszínre

Népszerű influenszereket köszönthetett a budapesti kézilabda aréna, a Wöss család Trickyvel, az Európa-bajnokság kabalafigurájával is megismerkedett.
2022.01.15.

Keresd a hivatalos Eb-ajándéktárgyakat az arénákban!

A budapesti kézilabda arénában, a szegedi PICK Arénában és a debreceni Főnix Arénában is meg lehet vásárolni a 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokság hivatalos termékeit.
2022.01.15.

Karszalag, FFP2-es maszk: hasznos szurkolói információk!

Ahogyan korábban jeleztük, az Európa-bajnokság mérkőzéseit védettségi igazolással vagy negatív PCR-teszttel lehet látogatni, ezek igazolására minden szurkolónk karszalagot kap. A karszalagokat érdemes időben, akár a meccsnapot megelőzően begyűjteni. Az arénákban kötelező az FFP2-es maszk viselése mindannyiunk biztonsága és egészsége érdekében.
2022.01.14.

Éld át újra az Európa-bajnokság első napját!

Videós összeállításaink segítségével belekóstolhatsz, milyen volt a hangulat az Európa-bajnokság nyitónapján a három magyarországi helyszínen.
2022.01.14.

„Csodálatos volt ennyi ember előtt mérkőzést játszani!”

Budapesten, Szegeden és Debrecenben is remek hangulatban telt az Európa-bajnokság első játéknapja. A főszereplők nyilatkozatait gyűjtöttük össze.
2022.01.13.

Magas szintű elkötelezettség: az Európa-bajnokság kiemelt hazai támogatói

A MOL Limo, az M4 Sport, a Magyar Turisztikai Ügynökség és a Magyar Telekom is nemzeti támogatóként segíti a január 13-án kezdődő, magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokságot.
2022.01.13.

Debrecen is készen áll: világbajnok meccsek jönnek a Főnix Arénában!

A Szlovénia–Észak-Macedónia mérkőzéssel veszi kezdetét az Európa-bajnokság a Főnix Arénában, január 13-án. A világbajnok dán és a montenegrói csapat is debütál csütörtökön. Rövid debreceni Eb-előzetes.
2022.01.11.

Íme, a férfi kézilabda Eb hivatalos szórakozóhelyei!

Budapesten, Szegeden és Debrecenben is lesz dedikált szórakozóhely, ahol kivetítőkön lehet figyelni az Európa-bajnokság mérkőzéseit, és a megjelölt programokon, bulikon is részt lehet venni érvényes belépőjeggyel. Budapesten a Fröccsterasz Terminál, Debrecenben a Nagyerdei Víztorony, Szegeden a Hági Udvar és Étterem, valamint a Hungi Vigadó és Sörkert várja a kézilabdabarátokat.
2022.01.09.

10 ok, amiért ott kell lenned a Főnix Arénában

Sporttörténelmi napok elé néz Debrecen: hat Európa-bajnoki mérkőzést rendeznek a Főnix Arénában. Jegyeket és bérleteket is lehet még vásárolni a csoportkörre.
Jegyek