MOJO – 2022-es férfi kézilabda-Európa-bajnokság

MOJOMOJO

A MOJO márka története 2016-ban kezdődött, amikor az alapító, Mátrai Miklós egy kerti sütögetésre volt hivatalos. Mivel a szabadban tartották az eseményt, high-tech stúdiókörülményekről nem lehetett szó, egy hordozható hangfalról szólt a zene. A hang minősége erősen hagyott kívánnivalót maga után,így már az este folyamán megfogalmazódott Miki fejében, hogyan lehetne ezen általánosságban is változtatni. Ekkor kezdődött a MOJO története, majd a kutatás a megoldások után.
Mátrai Miklós célja az volt, hogy létrehozzon egy saját márkát, egy olyan projekt keretén belül, ahol a kiváló hangzást elérhető áron kínálja a hazai piacon. Az év végén megalakult a MOJO, amely egyedi tervezésű hangszórókat, fej-és fülhallgatókat, valamint egyéb műszaki termékeket kínál.

A propó, egyedi tervezés!

A kezdetek óta motoszkált az alapítóban a gondolat, hogyan lehetne támogatni a hazai kortárs művészetet, az illusztrátorokat, a grafikusokat, a dizájnereket. Végül némi piackutatás és igényfelmérés után 2019-ben elindult az Art Space kezdeményezés, azzal a céllal, hogy a tehetséges alkotók megmutathassák, milyen kivételes dolgok jöhetnek létre a termék design és a művészet találkozásából. Az első széria megszületésekor a szakma legkiemelkedőbb grafikusaival fogtak össze, hogy igazán egyedi kapszulakollekciót hozzanak létre.

Az óriási sikeren és érdeklődésen felbuzdulva (elismert énekesek és zenészek álltak be a márka mögé) azóta az Art Space közösségépítésére és a MOJO termékek fejlesztésére koncentrál a csapat. Mára már több mint 20 féle termék gyártásával foglalkoznak, az összeszerelés szinte teljes egészében Magyarországon történik.

A MOJO magában foglalja az utánozhatatlan Feel MOJO-életérzést is, melyet a zene határtalan élvezetének lehetőséget estesít meg. Bárhol is legyél, bármit is hallgass. Csak te és a zene, ami számít. „A zene az életünk. Megmozgat, nem csak kívül, de belül is” – vallja a MOJO, amely a 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokság sikerességét és a Watch Games. See More fesztiválélményét egyedi tervezésű fejhallgatókkal segíti.
Jegyek