URBANGO – 2022-es férfi kézilabda-Európa-bajnokság

URBANGOURBANGO

Ugye ismerősek a beprogramozott, feszes tempójú, ismeretlen emberekkel eltöltött városnézések? Amikor csak egy esernyőt követsz, és közben zúdul rád a sok információ, amit nem biztos, hogy be tudsz fogadni, sokkal inkább gyorsan elfelejted?

Az Urbango azért jött lére, hogy egy szerethetőbb, szabadabb, de mégis izgalmas és változatos városnéző lehetőséget kínáljon.
Mi a lazább dolgokat szeretjük. Például, ha a családunkkal vagy barátainkkal közösen fedezhetjük fel a környéket, és ha éppen megtetszik valami, akkor megállhatunk körülnézni, fotókat készíteni vagy éppen meginni egy italt. Persze megnyugtató, ha egy láthatatlan kéz mégis vezet minket, hogy a legizgalmasabb és legérdekesebb helyekre kalauzoljon minket.
Mivel úgy gondoltuk, mások is vágynak hasonló városi élményre, az Urbango ötvözi a városnézést egy játékos, kihívást és fiatalnak és idősebbnek egyaránt tartalmas élményeket nyújtó kincskereséssel!

Ezúttal az Európa-bajnokság jegyében!

Teljesítsd a 16 állomásos interaktív pályát Budapest belvárosában, és közben fedezd fel újra ezt a gyönyörű és izgalmas várost, ismerd meg jobban a kézilabdasportot és hangolódj a 2022-es Eb-re!

Indulhat a kincsvadászat.
Jegyek