MIKLÓS CSABI PINCÉJE – 2022-es férfi kézilabda-Európa-bajnokság

MIKLÓS CSABI PINCÉJEMIKLÓS CSABI PINCÉJE

„Minden jó, ha ezer jó” – vallja Miklós Csabi, a móri borvidék családi pincészetének vezetője. Üde, fiatalos, szenvedéllyel át szőtt tevékenységét jól jellemzi ars poeticájának néhány részlete:

„Szerencsés vagyok: szép feladatok, gyönyörű környezetben.Egy szó, mint száz, ez ezerjó. És itt most nemcsak a szőlőfajtákra gondolok,hanem a móri miliőre. A gondos és szenvedélyes hétköznapokra, a szőlészeti és borászati alkotómunka értékteremtésére és a vendégeink őszinte elismerőmosolyára is. (…)
Szeretem a bor szerepét és eredményeit az életemben. Ízét,színét, mozgását, lendületét, tartalmát, fejlődését, lehetőségét és egy általán minden vele kapcsolatos élményt. Igen, csak azért választottam ezt a gyönyörű és vivid mesterséget. (…) Ez egy remek feladat, számtalan lehetőséggel arra, hogy olyat alkossunk, amitől elégedetten, őszinte és igazi lelki békében álmodjuk,vágyjuk jövőnket.”

„Én hiszek móri pincém fényes jövőjében és a boraim nyújtotta élményekben” – mondja Miklós Csabi, akinek chardonnay-ját, az Európa-bajnokság köré épülő fesztivál limitált kiadású borát te is megkóstolhatod rendezvényeinken és kitelepüléseinken.

S hogy milyen a mi Taste more borunk?

Nos: az egyik legnépszerűbb szőlőfajta a borligában.Komfortosan mozog Móron, de a pohárban és az oldalvonal mentén adja ki igazán a virtuozitását. A kulcspasszok mellett legnagyobb erősségei a feszes, pengesavak és a telt, vaníliás ízek. Meccsnézéshez, szurkoláshoz és gólörömhöz kiváló választás.

Egészégünkre!
Jegyek