FANZONE – 2022-es férfi kézilabda-Európa-bajnokság

Meccsnapokon nyit a szurkolói zóna az MVM Dome mellett

A férfi kézilabda Európa-bajnokság hivatalos szurkolói zónájában színes programok várják a sportbarátokat a budapesti játéknapokon. Nyereményjátékok, élménypark, gasztrosarok, állandó DJ – a kellemes kikapcsolódás feltételei adottak lesznek. A szurkolói zónába érvényes napijeggyel vagy bérlettel, illetve a védettséget igazoló karszalaggal lehet belépni.

A fűtött sátor órákkal az első aznapi mérkőzés előtt már megnyílik, és folyamatosan ki lehet próbálni a különböző aktivitásokat egyénileg vagy csapatban – akár szurkolótáborok is megmérethetik magukat egymással.

A talán már jól ismert, a kézilabdás készségeket a legmodernebb digitális eszközökkel felmérő Watch Games. See More. tematikus élményparkja az Európa-bajnokság hivatalos médiapartnere, az M4 Sport támogatásával várja a szurkolókat. Egy multiball fal is működik majd a sátorban, és borítékolhatóan népszerű lesz a beerpong asztal és az 1 perc és nyersz játék is.

Egy speciális kommentátorállás segítségével korábbi, az M4 sport által közvetített kézilabdamérkőzéseket lehet közvetítenie a vállalkozókedvűeknek.

Az ismert sportkommentátor, Horti Gábor lesz a Fan Zone moderátora az Európa-bajnokság ideje alatt, ő vezényli a maga sajátos stílusában a kvízjátékokat. Mellette a kézilabdaeseményeken korábban is közreműködő DJ Rony Bass (Puja Roland) jelenti majd az állandóságot a helyszínen, ő felel a zenei aláfestésért.

A szurkolói zónában – ahol egy fotófal segítségével megjelenik a társrendezőút képviselő Slovak Travel – food truckok is kitelepülnek, az alapvetően a magyaros konyha ízeit visszaadó fogások mellett sört és forró italokat is lehet fogyasztani, például a MOL Tuk-tuk kávékülönlegességeit.

A Fan Zone nyitva tartása:

  • 2022. január 13. (a Magyarország-Hollandia nyitómérkőzés napja): 16:30-23:30
  • 2022. január 14. (a Portugália-Izland mérkőzés napja): 17:30-23:30
  • 2022. január 16., 18.: 15:00-23:30
  • 2022. január 20., 22., 24., 26., 28., 30.: 12:30-23:30
A védettségi karszalag átvételének részleteiről olvasd el hasznos információinkat és tudnivalóinkat ezen a linken.
Jegyek