Official bulihelyszinek – 2022-es férfi kézilabda-Európa-bajnokság

FEEL MORE


Íme, a férfi kézilabda Eb hivatalos szórakozóhelyei!

Budapesten, Szegeden és Debrecenben is lesz dedikált szórakozóhely, ahol kivetítőkön lehet figyelni az Európa-bajnokság mérkőzéseit, és a megjelölt programokon, bulikon is részt lehet venni érvényes belépőjeggyel. Budapesten a Fröccsterasz Terminál, Debrecenben a Nagyerdei Víztorony, Szegeden a Hági Udvar és Étterem, valamint a Hungi Vigadó és Sörkert várja a kézilabdabarátokat.

BUDAPEST


Fröccsterasz Terminál
1051 Budapest, Erzsébet tér 11-13.


Az Erzsébet téren, az óriáskerék közelében szinte önálló bulinegyedet képez a Fröccsterasz komplexuma. A Terminál a belváros egyik legnépszerűbb zenés klubja, amelynek felső teraszán alakítják ki a két hétig működő „kézilabdabázist”.

Az Európa-bajnokság ideje alatt, január 13. és 30. között 12 és 22 óra között ingyenesen lehet látogatni a helyet, három kivetítőn lehet nézni a meccseket.

A felső emeleti, elkülönített terület csak érvényes Eb-jegy vagy bérlet bemutatásával látogatható.
Péntekenként és szombatonként 22 óra és 4 óra között a már a klubban tartózkodó szurkolóknak díjtalan a belépés az aznapi bulikra.

DEBRECEN


Nagyerdei Víztorony
4032 Debrecen, Pallagi út 7.


A város egyik legattraktívabb épületében működik az Európa-bajnokság hivatalos debreceni szórakozóhelye, a dombszinten található kávézóban. Három kivetítőn lehet majd a meccseket nézni, január 13-tól 30-ig, minden nap 10 és 22 óra között.

A január 22-i játéknapon a dedikált Eb-klubunk elköltözik a Red&White Sörözőbe (Nagyerdei Park 12.), ott lehet 10 és 22 óra között kikapcsolódni az aznapi középdöntős meccseket figyelve.

SZEGED


Hági Udvar és Étterem
6720 Szeged, Kelemen László utca 3.


A belváros legendás étterme a szegedi kézilabdabarátok egyik törzshelye, a PICK Szeged játékosai is előszeretettel látogatják. Igazi társasági központ lesz január 13. és 30. között is, az Európa-bajnokság hivatalos szegedi szórakozóhelyeként.
Az étteremben öt kivetítőn nézhetik a meccseket az Eb ideje alatt a szurkolók, minden nap 15 és 22 óra között – étel- és italakciókkal készül a hely.

Hungi Handball Party – január 15-én kézilabdás bulit rendez a Hungi Vigadó és Sörkert!

A fanatikus kézilabdabarátokat és vendégeket kijelölt Eb-bulival várják a második játéknap végén (a PICK Arénában aznap fél 9-kor kezdődik a szerb-horvát szuperrangadó!), az Eb-jeggyel rendelkezők 20 százalékos kedvezménnyel vehetik meg a belépőt.
 

LÉGY RÉSZESE

Biztosítsd a helyed 2022 legtutibb sportfesztiváljára már most!


VEDD MEG A JEGYET MOST
 
Jegyek